Вие сте тук
Начало > Шоу > СТАНА ЯСНО ДАЛИ ЩЕ ИМА НОВ СЕЗОН НА „СЪНИ БИЙЧ“

СТАНА ЯСНО ДАЛИ ЩЕ ИМА НОВ СЕЗОН НА „СЪНИ БИЙЧ“

съни бийч - sunny beach

Най-задаваният въпрос от седмица насам вече намери своя отговор. Комедийният сериал „Съни Бийч“ ще има продължение. За това загатва не само финалът на сезон две, но и един от главните герои Явор Бахаров. Актьорът, който брилянтно изигра ролята на Никола Тасев, сподели, че скоро отново ще бъде на екран. В деня на последния епизод на култовия сериал Явор написа еднозначно: „До скоро Съни Бийч!“

ИВО АРЪКОВ ПОКАЗА ЕПИЛИРАНИ БУЗКИ

Според запознати продуцентите Иван и Андрей ще започнат снимки по новите епизоди едва когато приключи поредното издание на „Фермата“. Риалити форматът започва, както обикновено, през есента. От продукцията, разбира се, отказват какъвто и да е коментар във връзка с продължение на един от най-успешните им проекти. Актьорите също пазят тишина и не коментират ще има ли снимки и кога ще са те. Явор е единственият, който си позволи да се „изпусне“ и да обещае скорошна среща с почитателите пред малкия екран.

„Съни Бийч“ запали до такава степен феновете, че всяка публикация в официалните страници на сериала в социалните мрежи е заливана от стотици въпроси кога ще има още. Феновете са категорични, че отвореният финал на комедията предполага минимум още един сезон.

ЗВЕЗДИТЕ ОТ „СЪНИ БИЙЧ“ ЩУРМУВАТ ПЛОВДИВ

Успехът на сериала донесе и мотивация за театралната кариера на Явор, отбелязва България днес. След като последните години около него се шумеше основно заради бурния му и непокорен характер, сега вече името му е спрягано и в една от най-успешните постановки. „Отчаяни съпрузи“ събра на една сцена Жорето, Гомес и Никола, т.е Дънди, Бойко и Явор. Триото жъне успех след успех и тръгва на лятно турне из страната.

Top
>