Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМИЛИ Е С МОЗЪЧНО СЪТРЕСЕНИЕ, БЛЪСНАЛИ СА Я НАРОЧНО

ЕМИЛИ Е С МОЗЪЧНО СЪТРЕСЕНИЕ, БЛЪСНАЛИ СА Я НАРОЧНО

емили тихомир emili tihomir

Трансмомичето Емили, което преди време летя по родните магистрали с тротинетката със 100 км/ч, е откарано веднага в „Пирогов“. Това разкри пред „България Днес“ приятелят й Тихомир.

„Случило се е точно до сервиза, където поддържаме тротинетката. Емили е била в безсъзнание. Откарана е с линейка в „Пирогов“. Като цяло се е разминала с най-лошото, но нараняванията й са доста. Когато падна на околовръстното със 100 км, не беше толкова зле положението“, разкри участникът от „Фермата“, който преди месеци бе жена и се подвизава под името Мелиса.

Според Тихомир Емили е ударена нарочно от водача. След инцидента шофьорът е отпрашил с бясна скорост. Без дори да спре и да окаже помощ на падналото трансмомиче.

БУС БЛЪСНА ЕМИЛИ С ТРОТИНЕТКАТА, БИЛА ДРОГИРАНА

„Не съм бил на мястото на катастрофата – споделя Тихомир/Мелиса. Очевидци са снимали номера на буса, който е ударил Емили. Убеден съм, че е било нарочно. Разказаха ми, че шофьорът е засякъл Емили на велоалеята“, разкрива още Тихомир.

Участникът от „Фермата“ не разбира как досега неговата любима не е имала подобен инцидент на магистралата, където шпори тротинетката с 100 и дори повече километри.

ЕМИЛИ С ТРОТИНЕТКАТА ВТРЕЩИ: НА 12 ГОДИНИ НАРЪГАХ БАЩА СИ С НОЖ

„Убеждаваха я да спре да кара по големите пътища, защото било опасно. Е, спря. И какво? Удариха Емили в града, на велоалеята, където уж трябвало да караме тротинетката“, каза още Тихомир.

Преди повече от седмица Емили се зарече, че никога повече няма да кара бързо по големите пътни артерии в страната. Трансмомичето пусна за продажба мощното возило. И си взе малка тротинетка, с която да обикаля из София.

Top
>