Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАЩО СПРЯГАТ ДИМИТЪР КУКОВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ЗА ЕСКОРТ?

ЗАЩО СПРЯГАТ ДИМИТЪР КУКОВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ЗА ЕСКОРТ?

dimitar kukov димитър куков

Димитър Куков се очертава като един от интересните участници в новия четвърти сезон на „Игри на волята: България“. Ландшафният архитект е капитан на племето на Непобедимите. Макар съотборниците му да загубиха първата важна битка за територия в този сезон, под ръководството на Куков успяха да се спасят от номинационен съвет два пъти.

КОЙ Е ДИМИТЪР ЛЕФТЕРОВ? МУЗИКАНТЪТ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Междувременно Куков привлича вниманието към себе си в Instagram, а бдителни фенове на шоуто обърнаха внимание на една от снимките в профила на новата риалити звезда.

Куков е споделил в профила си фото, на което носи доста палава черна латексова маска, която бихме очаквали да видим на лицето на актьорите от 18+ индустрията. Е, в това няма нищо лошо, срамно или грозно, но сам Куков е написал към фотото си: „Опалянкаа, нали честичко ме спрягат за ескорт… 🤣💪“.

Кой го спряга и защо за ескорт, това е информация, която знае само Куков, но и не е от значение. Ние знаем, че 32-годишният софиянец си изкарва прехраната със сериозен физически труд. Той не се определя за градинар или просто ландшафтен архитект, а за артист и естет.

ЕЛИЦА И АЛЕКСА – БЪЛГАРО-СРЪБСКАТА ЛЮБОВ, КОЯТО ПРЕВЗЕ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Във визитката си Димитър загатна, че може да е малко груб с хората, докато с растенията е нежен и мил, отбелязва vbox7. „Не съм социопат, но ежедневно се срещам с олигофренията, която ни заобикаля. Хората са лишени от всякакъв стил и усет за външен вид. Естет съм, човек трябва да се обича. За да даваш нещо хубаво на хората, ти трябва да се чувстваш добре в кожата си“, споделя още Куков.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от KUKOV. D 🌶 (@kukov.d)

Top