Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА СЕ ЯДОСА, НЯМА ДА ХОДИ НА ПРАЙДА

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА СЕ ЯДОСА, НЯМА ДА ХОДИ НА ПРАЙДА

емили тротинетката emili trotinetkata

Емили Тротинетката загърби най-голямото „конфесионално“ събитие на родната ЛГБТИ общност – прайда на 22 юни. Скандалното 21-годишно блонди от Плевен се изцепи, че е обидена на гей хората у нас. Тротинетката не посочи с какво точно са я засегнали представителите на тази общност, но „България Днес“ разбра от вътрешни източници, че Емилито се тръшкала най-вече от това, че не я възприемали като „жена лесбийка“.

Наскоро любимата на културиста и участник във „Фермата“ Тихомир Рангелов дори заплаши, че ще съди всички, които си позволяват да я наричат „бивше момче“.

„Емили може и да се смята за жена, но докато не се подложи на операция за смяна на пола, това е само в нейното въображение“, коментират гей активисти.

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА ПОДКАРА И КАРУЦА

Те подчертават, че никой не принуждава Тротинетката да ляга под ножа, а че това било нейно декларирано публично желание още преди повече от година. Засега обаче трансмомичето остава с намеренията си да се превърне в „биологична жена“ в клиника в Белград. Преди време избраницата на ексатлета обяви, че гей жена на над средна възраст, която си е сменила пола, й дала 10 000 евро за интервенцията. „И дори не поиска да й връщам“, обяви тогава Емили.

Бившето момче, което се пресели преди година и половина и заживя с Рангелов в апартамента му в морската столица, обаче спестява факта, че конфликтът му с гей общността у нас бе предизвикан и от „неприличното държане на Емили“ в единствения столичен бар за лесбийки. По време на купон в заведението Тротинетката се разголила и се отдала на „мръсни танци“ със свои приятелки. Това възмутило присъстващите момичета и се стигнало до извеждането й от бара с последвала забрана да си подава изобщо носа там, която още не била вдигната, научи вестникът.

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА В ДЕПРЕСИЯ, ОСТАНА БЕЗ ШОФЬОРСКА КНИЖКА

Междувременно „любовната триада“, в която пребиваваха във Варна Емили и Тихомир, се е разпаднала окончателно, разкри самото блонди. От нея вече завинаги по думите й е напъдена 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, която Тротинетката и бившият културист бяха прибрали в някогашната си квартира в района на Южния парк в столицата. В началото на септември м.г. тримата се явиха в „Съдебен спор“, като ексмомчето и Рангелов обвиниха Елизабет в скандалджийство и потрошаване на мебели и покъщнина.

Те спечелиха тв процеса, като Зарева трябваше да им плати и 5000 лв. обезщетение за нанесени материални щети. После Емили и Тихомир се смилиха и отново пуснаха зеленооката брюнетка в дома си.

Преди няколко дни все пак се е стигнало до окончателен разрив.

Top
>