Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТОИЧКОВ И СОФИ МАРИНОВА НА БАЛА НА СИНА НА РАЧКОВ

СТОИЧКОВ И СОФИ МАРИНОВА НА БАЛА НА СИНА НА РАЧКОВ

рачков бал

Балът на баловете ли е това? Голямо глезене на синчето си удари Димитър Рачков.

Завършването на средното образование на наследника му, който носи същото име, беше уважено от Христо Стоичков, Маги Халваджиян, Гала, Геро, Мария Илиева, Любо Киров, Софи Маринова, Рафи. Партито не пропусна и министърът на туризма Евтим Милошев, който живее с майката на абитуриента – Христина Апостолова.

По време на тържеството Димитър Рачков, който е цар на импровизацииите на сцената, чистосърдечно призна, че този път много се притеснява да изнесе реч, и извика за подкрепа до него да застане Христо Стоичков. Естествено, приятел в нужда се познава и носителят на „Златна топка“ веднага се отзова на поканата. Те пожелаха попътен вятър на младежа, който завърши Френския лицей и сега му предстои да продължи висшето си образование.

МИНИСТЪР МИЛОШЕВ ГЛЕДА СИНА НА РАЧКОВ КАТО СВОЙ

Дали Димитър Рачков-младши ще се отдаде на изкуството, все още не е ясно. Той има опит в актьорската професия – изявявал се е в театралната постановка „Скакалци“ и има общи сцени с баща си в сериала „Откраднат живот“.

„Мога да кажа, не че е мой син, но играе истински и органично. Съжалявам, някои хора сигурно ще недоволстват, но няма как да кажа на черното бяло. Гледал съм го под лупа. Даже като имахме общи сцени в „Откраднат живот“, той играеше по-добре от мен. Ако реши да бъде актьор, никога няма да го спра, но му обясних, че нашата професия е много трудна и да си направи сметката.

„Засега е ясно едно – наследникът на Рачков е избрал да продължи образованието си във френската столица.

Top
>