Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОБИЛКИНА ВЛЮБЕНА В НОВ МЪЖ

КОБИЛКИНА ВЛЮБЕНА В НОВ МЪЖ

наталия кобилкина natalia kobilkina

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина има нов мъж до себе си, в когото е влюбена. Поне това става ясно от нейните думи, които споделя с последователите си в социалните мрежи. Известно е, че 40-годишната рускиня е разведена и вече от доста време е сама.

„С огромно удоволствие се посвещавам на детето и други деца, кучета, цветя, готвене на здравословна храна. Щастливо влюбена съм и се наслаждавам на любовта с много мъжкия мъж“, издава Наталка, без да влиза в допълнителни подробности. Специалистката по сексуални въпроси дори признава, че се изнася временно от дома си и ще остави сина си на бившия мъж за цялата лятна ваканция. Така ще може да се отдаде изцяло на новата си любов, чието име пази в тайна, пише „България днес“.

„Този месец се изнасям от апартамента си и искам нещо друго. За някакво време просто ще се пусна по потока, по гости, докато детето остане при баща си за ваканция“, казва Кобилкина.

КОБИЛКИНА КАТЕГОРИЧНА: СЕКСЪТ ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 15 МИНУТИ

Всъщност обаче нейни приближени се съмняват дали това нейно ново гадже не е само въображаемо, защото никой досега не е виждал мадамата с друг мъж. Има слухове, че Наталия ревнува бившия си – гръцкия богаташ Такис Дретакис, който се е уредил с нова, доста по-млада мацка.

Все пак Наталия и Такис са запазили много добри отношения заради общия им син Филип и дори често се виждат. Двамата живеят в Англия.

„Какво може да е по-добро от мъж? Най-добрият бивш мъж. След развода нищо не си дължим един към друг и отношенията ни преминаха на ниво безусловна любов и свобода! Пожелавам на всички такива бивши!“, хвали се Кобилкина за отношенията си с Дретакис. Той дори я научил наскоро да играе тенис.

Неотдавна гуруто в сексологията призна, че е получила цели пет предложения за брак след развода си. Едното от тях било от богат тайландец. Кобилкина обаче отрязала всички. Възможно е тази бройка вече да е набъбнала. Наталия не спира да дава и интимни съвети на многото дами, които я следват. Ето какво им споделя за последно тя:

„Глупавата жена държи мъжа си за гърлото, хитрата – за гениталиите, умната – за ръката, а мъдрата – изобщо не го държи“. Кобилкина признава, че отношенията с мъж само за секс понякога са много забавни. Стига жената да не иска нещо по-сериозно.

Top
>