Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЕМРЕ БЕЙ С ПОРЕДНА ГЛАВНА РОЛЯ

ЕМРЕ БЕЙ С ПОРЕДНА ГЛАВНА РОЛЯ

емре бей emre bey

През миналия сезон Емре Бей постигна голям успех в кариерата си, участвайки в сериала „Балканска приспивна песен“. Актьорът се хареса много на зрителите, а партньорството му с Мерич Йозтюрк беше оценено положително.

Роденият през 1997 г. актьор е на снимачната площадка от 2015 г. Той привлече вниманието на зрителите с героя си Къванч в сериала „Легендата“. Емре Бей се справи добре и с ролята на Арда в „Не пускай ръката ми“. По-късно натрупа сериозен опит в проекти като „Моята лява половина“, „Помощ за Зейнеп“ и „До последен дъх“.

ЕМРЕ БЕЙ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВА ХИТОВА РОЛЯ

За младия актьор „Балканска приспивна песен“ се превърна в много важен проект, тъй като за пръв път влезе в главната роля. Сега Емре Бей ще изиграе главна роля в многосерийния филм „Няма да се ръкувам с теб“. Феновете очакват с нетърпение представянето на актьора, който ще застане пред камерата заедно с младата си колежка Бусе Мерал, пише Труд.

Сюжетът на сериала ще покаже красотата на Черноморското крайбрежие, а снимките ще се проведат в красивия турски град Орду. Зрителите ще гледат приключенията на свободното момиче Зелиш, а Емре Бей ще влезе в ролята на Мехмет.

Top
>