Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕДА СПАСОВА ИЗГРЯ В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

НЕДА СПАСОВА ИЗГРЯ В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

неда-спасова

Актрисата Неда Спасова изгря в сайт за запознанства. Тайнствена жена се представя за екранната сестра Кая от „Откраднат живот“ в приложение, което се използва за секссрещи.

Мистериозната мадама краде всички разголени снимки на Спасова и ги слага в своя профил с цел да събере повече внимание.

Девойката, взела самоличността на Спасова, се представя с името Златина. В описанието си пише, че е на 31 години и е родом от Бургас. За справка Спасова е на 28. И е родена във Враца. Актрисата, която направи истински фурор с образа на сестра Кая в „Откраднат живот“, скоро научава, че друга жена й краде самоличността. И се представя за нея в социална мрежа, чиято основна цел е създаването на връзки и уреждането на секссрещи. И то в секссайт.

Актрисата веднага се оплака, че някой използва снимките й. Спасова е бясна как може да толкова лесно да се краде самоличност, предаде „България Днес”.

Красивата брюнетка опитва да се свърже със сайта, ала без успех. Затова моли хора, които имат акаунти в него, да докладват профила на девойката, представяща се с нейните разголени фотоси. „Поласкана съм, че някой ме смята за готина, за да ме „тури“ в приложение за запознанства. Но някак си не е редно“, заяви Спасова.

Top
>