Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРАТИ ЧАСТЕН САМОЛЕТ, ЗА ДА ПРИБЕРЕ МЪЖА СИ ОТ ЛИВАН

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРАТИ ЧАСТЕН САМОЛЕТ, ЗА ДА ПРИБЕРЕ МЪЖА СИ ОТ ЛИВАН

енджи-касабие-рабих

Енджи Касабие плати няколко хиляди долара на частен авиопревозвач, за да прибере от Ливан съпруга й, който последните 2 месеца бе блокиран в родината си заради коронавируса.

Известната диетоложка, която роди син на 14 януари, трябваше да се справя сама по време на извънредното положение. Наред с грижите по невръстния Райън, Енджи не изостави и бизнеса си и дори и по време на изолацията продължи да изготвя режими за отслабване.

В първите дни на извънредното положение, когато все още не бяха спрени всички полети, се наложило мъжът й Рабих ел Зейн да лети за Ливан, тъй като имал подписан договор за снимки на сериал. Междувременно обаче правителството на родината му затворило границите и летищата, и „Мистър Ливан“ останал в клопка, без жена си и сина им.

ЕНДЖИ КАСАБИЕ КЪРТИ ПАЧКИ И В БЕЙРУТ

Според Енджди обаче бебчето усещало липсата на баща си и той видимо му липсвал. Затова Касабие едва изчакала падането на извънредното положение в България и отварянето на въздушното пространство над Ливан, и се втурнала да организира завръщането на Рабия в столицата.

За целта красивата диетоложка наела частен самолет, който очаквал Ел Зейн на летището в Бейрут. Летателната машина е кацнала в София през уикенда, пише ПИК. След двумесечна пауза и двучасов полет Рабих най-накрая прегърнал жена си и детето им.

Преди излитането обаче частния превозвач изискал от ВИП-пасажера документ, че не е преносител на коронавируса. Тестът на „Мистър Ливан“, направен два дни преди полета, е бил отрицателен.

Top