Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОРНО АКТЬОР ПОЖЕЛА ДУПЕТО НА НИКОЛЕТА

ПОРНО АКТЬОР ПОЖЕЛА ДУПЕТО НА НИКОЛЕТА

николета-дредд-

Николета и нейните разголени снимки са толкова известни, че вече не са храна за очите само за Балканите и Източна Европа. Пловдивчанката, която смени Ники Михайлов с Валери Божинов (на когото му роди щерка) и после пак се върна при Ники Михайлов, събра погледите и отвъд океана. В Щатите нашата Николета е най-желаната за… розови филми.

Всичко се случва заради поредна разголена снимка на Ни Ло. Брюнетката изкусително позира по потник и инфарктно изрязани бели прашки. Силиконовите импланти, на които Лозанова обикновено залага и ги навира в обектива, този път са във фокуса. Сега на преден план е задната страна, дупето, оформено от безкрайни повторения клекове във фитнеса.

И докато всички онлайн фенове и фенки хвалят формата на Николета, един стига по-далеч от всички останали. „Този задник ще изглежда по-добре с мен!“ – много просташко изказване, било то и по адрес на плеймейтка. Оказва се всъщност, че човекът иска да прави бизнес с нашенката. Иска да я снима във филм за възрастни. И тя да е в главната роля.

НИКОЛЕТА ИЗКАРА ИЗОЛАЦИЯТА В СТРАХ В ПИРИН

Авторът на неприличното предложение се казва Дред, който явно е известно име в средите на порното в САЩ. Цветнокожият актьор е на 62 години, висок 196 см, показва бърза справка в интернет, пише България днес. Притежава редица номинации и отличия от американските порно оскари заради… притежанието си. Николета, разбира се, не даде знак, че е разбрала за какво става дума.

Тя е заета с други неща. Откакто се разрази онзи скандал и тя обяви, че повече няма да се занимава със своя бизнес с бельо, търси други опции да печели пари. Напоследък предприемчивата Ни Ло навлиза във водите на криптовалутите. „Това е като да имаш швейцарска банкова сметка в задния си джоб“, казва самата Николета. Каквото и да означава това.
Освен това Ни Ло напоследък се фука, че пие хранителни добавки от Дубай, за да поддържа форма.

Top
>