Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖИСЪЗА ВДИГНАЛ ЛЮТ СКАНДАЛ НА ЖЕНА СИ, ТЪСТЪТ МУ ПОСОЧИЛ ВРАТАТА

ДЖИСЪЗА ВДИГНАЛ ЛЮТ СКАНДАЛ НА ЖЕНА СИ, ТЪСТЪТ МУ ПОСОЧИЛ ВРАТАТА

благой георгиев джизъса blagoy georgiev djizusa

С шумен скандал напусна семейния дом във Велинград бившият футболист Благой Георгиев. Джизъса се изпокарал с жена си и родителите ѝ като за последно, издават съседи на хотелиерите.

Вместо да поиска прошка от Поли и баща ѝ, който на практика издържаше младото семейство през последната година, Георгиев нахълтал като хала в доскорошния си семеен апартамент и започнал да мята скъпи ризи и маркови дънки в куфар.

В мига, когато жена му понечила да влезе, Благой я засипал с порой от ругатни, а тя не му останала длъжна и започнала да надава викове до Бога, че ще го остави гол и бос, както го е приела.

ПОЛИНА НА ДЖИЗЪСА СВАЛИ ХАЛКАТА СЛЕД СНИМКИТЕ С ГОЛОТО МОМЧЕ

Градусът на разправията се повишил дотолкова, че иначе хрисимата Полина започнала да тъпче дрехите на Джизъса по земята и да бърше с тях плочките в банята, крещейки, че са купени с нейните пари. Патакламата събрала камериерки и охрани, готови да разтърват двойката ако стигнат до пердах, съобщава kliuki.net.

Ситуацията се успокоила едва с идването на тъста на Благой, който кротко, но решително му посочил изхода и го посъветвал да не припарва в курортното селище ако не иска да му се случи нещо лошо.

Той още в началото бил против брака на красивата му щерка с такъв Дон Жуан, но бащиното му сърце накрая се пречупило. Сега се бил зарекъл да задейства връзките си, за да остави бившия си зет гладен и гол като пушка след развода.

Top