Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЯНА МАРИНОВА: ГАДЖЕТО МИ МЕ СМИЛАШЕ ОТ БОЙ

ЯНА МАРИНОВА: ГАДЖЕТО МИ МЕ СМИЛАШЕ ОТ БОЙ

яна-маринова

Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването „Събуди се“. Историята на една дъщеря, преживяла огнения ад на домашното насилие.

„Осъзнавам, че много неща в живота си съм ги правила, въпреки че се опитвах да вървя срещу всичко, което майка ми ме е учила. Въпреки че се поддадох на това време, което беше мутробарок, както съм го кръстила. Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки че по улиците се стреляша и аз попадах в болница, защото съм улучена. Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от бой и което явно съм си намерила, за да ѝ докажа, че и аз мога да съм толкова готина и да съм такъв герой от филм като нея“, каза още актрисата.

ЯНА МАРИНОВА ПОБЕСНЯ ЗАРАДИ ХЕЙТ В МРЕЖАТА

„Даниела, майка ми, Дункела от „Дружба“, така ѝ казваха, защото беше и мъжкарана на всичкото отгоре, ходи с минижуп и яде шамарите от техните заради това, че се разхожда така. Нямаше клуб в София, в България, в който да не може да влезе, когато си пожелае. Водеше ме в тогавашната „Ялта“, за да ме учи как да танцувам и да не съм като дървено човече. Тя ме научи също, че мога да имам 2 стотинки в джоба си, но да съм царицата на партито. Ако беше в днешно време, щеше да е супер успешна, популярна и родендрол“, разказа Яна.

Top