Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „ЕРГЕНЪТ 2“ ЗАПОЧНА СЪС СКАНДАЛИ, ОТЛИВКА НА БЮСТ И ПЪРВАТА ИЗГОНЕНА

„ЕРГЕНЪТ 2“ ЗАПОЧНА СЪС СКАНДАЛИ, ОТЛИВКА НА БЮСТ И ПЪРВАТА ИЗГОНЕНА

ergenut ергенът

25 момичета се представиха в най-атрактивната си визия на Евгени Генчев при старта на втори сезон на „Ергенът“. Дамите влязоха в имението в Бодрум, където ще прекарат следващите седмици в опит да спечелят сърцето и любовта му.

КОИ СА ТЕ?

От екзотична танцьорка до продуктов мениджър, от макси модел до йога инструктор, от фармацевт до дама, загубила работата си, за да влезе в шоуто…

Цяла плеяда от красиви момичета представиха себе си накратко пред зрителите и Евгени. Дълги официални рокли, високи токчета, екстеншъни, филъри, мигли – това направи впечатление само в началото. Голям интерес всъщност предизвикаха момичетата с подаръците, които направиха на Евгени за първо впечатление, начина, по който представиха себе си и се заявиха пред конкуренцията.

КАКВО ПОДАРИХА НА ЕВГЕНИ?

Един от най-атрактивните подаръци беше отливка („обливка“) на бюст. Пианистът я получи от Милица. Тя е секретарка и вярва, че „любовта е някъде там“.

БЕСАРАБСКА БЪЛГАРКА ПЕЧЕЛИ ВТОРИЯ СЕЗОН НА „ЕРГЕНЪТ“

Мони, която е екзотична танцьорка, провокира Евгени да покаже може ли самият той да танцува. „Така от кръстчето, нали?“, попита я той смутено, след като изпълни желанието й. Нейното обещание пък беше да го научи да танцува.

Кристина Пламенова, която представя България на конкурса „Мис Вселена“ и работи в областта на правото, пожела Евгени да подпише споразумение за техните отношения.

НЕ МИНА И БЕЗ КОНФЛИКТИ!

Още в първата вечер се създаде напрежение между Теодора и Мони за мястото, на което дамите седят. Дали това беше само инцидент или само начало на голяма вражда – ще проследим в следващите епизоди.

Макси моделът Пам Велидис пък беше наречена „дюнер“.

КАКВО Е РОЗОВА РОЗА И КОЙ Я ПОЛУЧИ?

Розовата роза я получава момичето, което е направило изключително впечатление на Ергенът.

Първата такава получи Меган.

Тя успя да впечатли Евгени с музикалния си вкус, усмивката и естественото поведение. Меган е продуктов мениджър и работи в Канада. На индивидуална среща двамата установиха, че имат много общо. Свързва ги животът в чужбина, трудности около него, живеенето на квартири, местенето на багаж и т.н.

Меган е била отличничка в училище и от първи курс започва да ходи на студентски бригади в чужбина, за да спестява пари за обучението си. Гордее се с това, което е постигнала и счита позицията си в момента за престижна. Не харесва изкуствените жени с хирургични интервенции. За себе си признава, че не е от момичетата, които иска друг да им купува бижута.

КОЕ МОМИЧЕ СИ ТРЪГНА?

След запознанството и първите няколко индивидуални срещи риалитито продължи с церемонията на розата. В нея всяко момиче, избрано да продължи, получава червена роза от Ергенът.

ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ СРЕЩНАЛ ЛЮБОВТА В „ЕРГЕНЪТ“

Такава единствено не получи Паолина. Тя е преводач и според нея причината да си тръгне е, че просто не отговаря на критериите за жени, които харесва на Евгени.

„Винаги първа. Първа си тръгвам“ – поясни тя с оптимизъм.

Top