Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА СЕ ПРЕВЪРНА В КИТАЙСКАТА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА СЕ ПРЕВЪРНА В КИТАЙСКАТА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ

есмер esmer

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, бавно, но сигурно се превръща в лоша версия на холивудската актриса Анджелина Джоли. Рускияната се е поувлякла с корекциите по тялото и най-вече лицето си. Есмер е доста променена, но не в добрия смисъл на думата. „Made in China“, „Прилича на китайската Анджелина Джоли“, коментират злъчно последователи на бившата булка на Благо.

Татарката от години гони визията на Анджелина Джоли, но в последно време е като обсебена от идеята. Откакто годеникът й Макс Давидов я заряза, танцьорката съвсем се е вманиачила по подобренията по себе си, без изобщо да има нужда от тях.

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА БИЛА ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

Тази година татарката навърши 30 години, а вече има куп корекции по себе си. Есмер има три пластики за носа, две операции на бюста, четири корекции на джуките, намеса върху скулите и на брадичката. Това са известните корекции, а със сигурност има още, за които не знаем.

Омерова е изтрила всички снимки от преди да легне под ножа, защото не се харесвала как е изглеждала по рождение. Някогашната красавица се хвана с треньора по бокс Макс малко след драматичния развод с Благой Георгиев през 2018г. Футболистът и Есмер се разделиха с шумен скандал заради изневерите му и той има забрана да вижда сина си Елай.

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА ЗАРЯЗА ГРОЗНИЯ БОКСЬОР, ХВАНА СИ НОВ

Веднага след като се хвана с Макс, Омерова наля още масло в огъня, като многократно публикува клипчета, на които Елай нарича новия мъж на майка си „татко“. Танцьорката по аржентинско танго  получи и диамантен пръстен от мачото, но до сватба така и не се стигна, пише Уикенд.

Освен към корекциите, татарката е пристрастена и към диетите. Стреми се да има анорексичното тяло на Анджелина Джоли и вече го е постигнала. Говори се, че Есмер страда от хранително разстройство и почти не слага залък в устата си. Това личи и от кльощавата й снага, на която са и останали само силиконови гърди.

Top
>