Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА БИЛА ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА БИЛА ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

есмер-омерова-esmer-omerova

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер, стана жертва на домашно насилие. Заради това рускинята напусна партньора си в последните четири години – Макс Давидов. Освен физически бившият боксьор издевателствал над нея и психически. Омерова намери сили да говори за тежката си връзка едва сега – месеци след раздялата им, в социалните мрежи.

„Последната връзка травмира не само мен, но и сина ми… – споделя Есмер. – Дълго време не съм казвала на никого за това. Синът ми е на 6 години и познава само него като баща, откакто е на 2 години, и истински го обича“.

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА ЗАРЯЗА ГРОЗНИЯ БОКСЬОР, ХВАНА СИ НОВ

Според Омерова всички обещания и гръмки думи от Макс са били само празни думи.

„Обвиниха ме във всички грехове на този свят, но просто си тръгнах, защото за 4,5 години нищо не се е променило и ми писна да се обвинявам, да вървя с чувство на страх, тревожност и неизказаност – откровена е танцьорката. – Никой не ми благодари за нищо… и НИТО ЕДНО ГЛАСНО обещание не спази. След 4,5 години в крайна сметка ми остана разбитото сърце на сина ми, счупената ми ръка, обиди, клюки за мен зад гърба ми, нерви, сълзи. Говореше за мен с напълно непознати, клюкарстваше с момичета завистници за злото в очите ми (през всичките години имах най-милите и светли ангелски очи на света). Изрече лъжи за мен пред брат ми, въпреки че самият той получи от мен всичко. Многократно се опитваше да подкопае авторитета на брат ми в очите ми поради завист, защото брат ми се реализира във всички области на живота. В резултат на това се върнах в семейството си както обикновено, при ИСТИНСКИТЕ СИ МЪЖЕ.“

ЕСМЕР СЕ РАДВА НА ЖИВОТА БЕЗ ДЖИЗЪСА

Есмер започна връзката си с Давидов след драматичния развод с Благой Георгиев и беше с него повече от четири години. Бившият национал и танцьорката окончателно се разделиха през 2018 година. Оттогава Благо не е виждал сина си Елай. Това призна и Омерова в личен чат с последователите си.

Top