Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕСМЕР СЕ РАДВА НА ЖИВОТА БЕЗ ДЖИЗЪСА

ЕСМЕР СЕ РАДВА НА ЖИВОТА БЕЗ ДЖИЗЪСА

Есмер Омерова гребе от живота с пълни шепи и по нищо не дава да се разбере, че се вълнува от поредните любовни приключения на бившия си съпруг Благой Георгиев.

Благо отново попадна под светлините на прожекторите с лупинг в интимния си живот. Той се раздели с Русата Златка и според слуховете вече има нова дама на сърцето.

ДЖИЗЪСА ПОКАЗА НОВАТА СИ

За красивата рускиня Есмер това очевидно вече няма никакво значение. Тя споделя с последователите си в социалните мрежи предимно снимки, свързани с професионалната си любов, а именно танците, пише България днес. Последните й кадри са с нейния партньор в тангото Иля Скрипкин, когото тя нарича „свой брат от друга майка“.

Есмер се увлича и от духовни практики, свързани с личностно израстване и развитие. Омерова рекламира такива курсове в своя профил в инстаграм. Тя даде да се разбере, че има нов мъж в нейния живот още през есента на 2018 г. Той се казва Макс Давидов и също е спортен тип. Треньор е по бокс и заедно с брат си притежава спортен клуб в центъра на Москва. Освен с няколко боксови ринга клубът разполага и с фитнес център. Самият Макс често слага ръкавиците, ако се съди от снимките му в социалните медии. Давидов видимо разполага със средства, тъй като семейството му е богато. Той често пътува из Европа. Сред любимите му дестинации е Франция и по-точно Ривиерата. Макс бе добре приет и от семейството на Омерова. Освен това се е сближил и със сина й от Благо – Елай.

ЕСМЕР ОМЕРОВА СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО

В момента не е ясно как Георгиев поддържа връзка с момчето в Русия, защото заради войната в Украйна пътуванията са ограничени. Бившият български национал и рускинята се разведоха в началото на 2018 година след кратък и бурен брак. Благо й остави апартамента им в Москва и бизнеса, който имаха заедно.

Благой има общо 4 деца – Йоана и Давид са плод на любовта му с Христина. След това дойде Елай от Есмер Омерова. Накрая и Златка Райкова се престраши. С надеждата, че ще бъдат голямо щастливо семейство завинаги блондинката му роди още един син, когото кръстиха Благой Георгиев-младши.

Дали бившият футболист ще спре дотук, предстои да се разбере.

Top