Вие сте тук
Начало > Издънки > ЕСМЕР ОШУШКА БЛАГО ДО СТОТИНКА, ФУТБОЛИСТЪТ НЕ СИ СМЕНЯ ДРЕХИТЕ

ЕСМЕР ОШУШКА БЛАГО ДО СТОТИНКА, ФУТБОЛИСТЪТ НЕ СИ СМЕНЯ ДРЕХИТЕ

Благо Джизъса си намери майстора в лицето на вече бившата си жена Есмер Омерова. Танцьорката е оставила футболната звезда без пукната стотинка в джоба, твърдят запознати. При развода тя му е взела и дома, и колата и го е зарязала буквално с едно сако на гърба, с което да обикаля родните телевизии.

„В момента Благо е тотално на червено. Не плаща по заведенията, няма пари да си плати сметките. Черпят го приятелите му. Те го возят в колите си, освен това си търси жилище под наем. Няма възможност да си вземе хубав дом, готов е да се завре и в панелка“, твърдят пред „Уикенд“ запознати източници.

Говори се, че апартаментът на футболиста е бил ипотекиран, вноските не са плащани и така серийният разбивач на женски сърца го е изгубил. В основата на това пълно разорение била красавицата Есмер.

Миловидната рускиня била истински звяр, когато става въпрос за пари. Тя се заклела да отмъсти на мъжа си за безбройните изневери през 3-годишната им връзка, като го остави гол и бос след развода.

Като две капки вода. Или ?? Вие какво мислите? #sister

Публикация, споделена от blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) на

Малко преди да го изрита от общия им дом в Русия, Есмер навила Джизъса да се откаже от футбола, да ипотекира всичко, което има, и да налее парите в общия им ресторант в Москва, за който се твърди, че струвал 1 милион долара.

Благо инвестирал и в клиника по естетична хирургия. Целият този бизнес остава в ръцете на жена му, потвърди наскоро той в свое тв интервю, като обаче пропусна да отбележи, че вече не притежава нищо.

About last night. With my friend @kyriacosgeorgiou #tb #fun

Публикация, споделена от blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) на

Според изданието, цитиращо негови запознати, не е случайно, че напоследък обикаля всички възможни телевизии, за да си вдига рейтинга с надежда да го потърсят за рекламно лице на някоя фирма или да му предложат участие за хонорар в което и да е реалити.

Освен това е първа писта в най-популярните заведения и не отказва снимки на никого с цел някоя от тях да се появи в медиите. На феновете му обаче прави впечатление, че винаги носи едни и същи дрехи – бяла риза и тъмносиньо сако. „Възможно ли е в буквалния смисъл да е останал само с чифт дрехи на гърба си“, чудят се те.

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА ТРЪГНА НА ЛОВ ЗА МЪЖЕ

Top