Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КАКВА Е СЪДБАТА НА ШОУТО НА ЦИТИРИДИС

ЕТО КАКВА Е СЪДБАТА НА ШОУТО НА ЦИТИРИДИС

николаос цитиридис nikolaos citiridis

„Шоуто на Цитиридис“ се завръща по bTV. Месеци наред в публичното пространство се тиражираха какви ли не слухове за спирането на предаването, които се оказаха неистински.

Стартът на новия сезон на шоуто е в понеделник, когато отново ще има смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на Николаос не с какво да е, а с “машина на времето“. В бъдещето, водещият ще открие, че „тъпите смешки“ са абсолютно забранени.

„В крак с времето“ и без да пропуска комичния елемент „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това.

ЦИТИРИДИС ОТМЪКНА ГАДЖЕ НА ИВО АРЪКОВ, ГЪРКЪТ ЗАБИ АКТРИСА

Със старта на новия сезон „Шоуто на Николаос Цитиридис“ може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на „зелени практики” се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.

През лятото, за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи елегантен преход и с усмивка към новия му сезон.

Top