Вие сте тук
Начало > Шоу > ФОКУСНИКЪТ ДАНИ БЕЛЕВ ПАК ВЛИЗА ВЪВ „ФЕРМАТА“

ФОКУСНИКЪТ ДАНИ БЕЛЕВ ПАК ВЛИЗА ВЪВ „ФЕРМАТА“

йордан-белев-фермата

Фокусникът Дани Белев от „Фермата“ сподели за тъжната раздяла с дъщеря си, която за радост е „за малко“. „Поредното лято, поредните уроци, поредните усмивки! И разбира се поредната тъжна раздяла, но както винаги за малко!“ – написа участникът от риалитито.

Той публикува няколко кадъра от времето, прекарано заедно с дъщеричката му на морския бряг и даде повод на феновете на предаването да предполагат, че влиза като част от отбор „Минало“в новите епизоди на предаването, които вече се снимат.

Досега продуцентите са обявили имената на Хепи Ванче, която наскоро чукна 39 години, печаларя Яни, Дидо от Д-2 и Веселка, но към тях със сигурност ще се прибавят и още. Белев обаче няма как да въздиша отново по актрисата Даяна, което вече е част от сериала „Братя“ по Нова телевизия и няма да участва във „Фермата“.

ДАЯНА ХАНДЖИЕВА ВСЕ ПАК СЕ ВЗЕ С ДАНЧО БЕЛЕВ

В предаването със сигурност няма да видим и прясно разведена Теодора, която се върна обратно в Америка и в разговор с фенове обяви, че ще прекара в Чикаго поне една година.

Дъщерята на брюнетката тръгна на училище зад океана, а двете ще живеят в семейния дом, който тя е получила след раздялата с бившия футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков. Теодора, която вече се представя с моминската си фамилия изживя страстна любов с Пламен, който започна настоятелно да я ухажва още в предаването. Днес обаче очевидно на връзката им е сложен край, а Теодора обяви, че започва наново живота си в Чикаго.

Top