Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ХЕПИ ВАНЧЕ ПОХАРЧИ НАГРАДАТА ОТ „ФЕРМАТА“

ХЕПИ ВАНЧЕ ПОХАРЧИ НАГРАДАТА ОТ „ФЕРМАТА“

хепи ванче hepi-vanche happy

Хепи Ванче, която спечели голямата награда в последния сезон на „Фермата“, вече е похарчила парите от шоуто. От няколко дни яхтената стюардеса е започнала работа и е част от екипажа на луксозна лодка.

Финикийските знаци, които спечели в риалити шоуто, са свършили и това наложило Ваня да се върне на работа по корабите. Илиева така и не успя да си купи така мечтаната гарсониерка, защото 90 000 лева не стигат за малко жилище в София. Разбира се, след спечелването на наградата момата се оплака, че парите са малко и от шоуто трябва да помислят да ги увеличат.

„Океанът ми липсваше и приех ангажимента, за да си начеша крастата. Но всъщност много малко време ми трябваше, за да осъзная, че не ми липсва толкова морето, колкото България. Тези, които си мислят, че работата на яхта е само шампанско и мечти, са в голяма грешка“, призна Илиева под свежи снимки от новата си работа и допълни колко е тежка професията й.

Разбира се, сумата, която получава срещу труда си, също не е малка, но риалити героинята предпочита да говори само за трудностите.

ХЕПИ ВАНЧЕ ВЪРТИ БРАДВА В РОДОПИТЕ

Мечтата на фермерката да започне работа в телевизия не се осъществи и тя е доста разочарована. Симпатягата на няколко пъти призна, че я бива да говори глупости, без да спира, и смята, че точно това се прави от водещите на предаване.

„Много искам да работя в телевизия. Мога да плямпам, без да спирам дълго време, нали такива хора се търсят за водещи“, направи си реклама на няколко пъти Ваня, но от бТВ останаха глухи за намеците й.

Риалити героинята е решила, че щом не я взеха в някое предаване, то става за писателка и вече има планове да напише книга за участието си в шоуто, пише Уикенд. Нейният колега Димитър Калайджиев също мисли да пише четиво, след като стана известен покрай любовните си драми във „Фермата“.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от vanya ilieva Happy Van4e (@vanny_ilva)

Top