Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАКВО МИСЛЯТ МОМИЧЕТАТА ЗА МОМЧЕТАТА С ТАТУСИ

ЕТО КАКВО МИСЛЯТ МОМИЧЕТАТА ЗА МОМЧЕТАТА С ТАТУСИ

men-tatusi

Проучване показва, че представителите на силния пол с татуси са по-привлекателни за жените от тези без рисунки по тялото.

Според авторите на изследването дамите гледат на татуировките на мъжете като свидетелство за агресия, господство, мъжественост и по-добро здравословно състояние.Жените възприемат мъжете с татуировки като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут.

Авторите на проучването са установили, че татуировките помагат на притежателите си да „сплашват“ потенциалните съперници на женското сърце, защото се смятат за признак и на физическо превъзходство.

Татуировките се радват на нарастваща популярност, особено във Великобритания. Един на петима английски мъже и една трета от младите в страната имат поне една рисунка върху тялото си. Интересът към татуировките се подхранва отчасти и от известните личности, които показват своите при всеки удобен повод.

Не само младите момчета и момичета са склонни да се татуират. Наскоро голямата дама на британските кино и театър Джуди Дент отбеляза 81-ия си рожден ден с първата си татуировка. Тя е на китката ѝ и пише “Caroe diem”, което в превод означава: „Улови мига“.

ЕТО ЗАЩО МЪЖЕТЕ ЛЪЖАТ ЗА БРОЙКИТЕ СИ

Top
>