Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЕТО КОЕ ВДЪХНОВЯВА ПРЕСЛАВА

ЕТО КОЕ ВДЪХНОВЯВА ПРЕСЛАВА

Преслава е една от изпълнителките, които активно присъстват в социалната мрежа. Тя не пропуска ден, без да публикува интересни статуси, снимки от сцената и своето ежедневие. Вниманието ни бе привлечено от мисъл на Ремарк, която Преслава цитира в своя официален профил във Facebook.

“Цветята трябва да бъдат поднасяни без повод. Щастието трябва да бъде настояще. Домът топъл. Любовта трябва да бъде взаимна. А сезонът… няма значение какъв ще е сезонът…”

Кратко и ясно послание за всички, които харесват певицата.

Наред с многобройните музикални срещи със своите почитатели в цялата страна, Преслава не пропуска възможност да се наслади на плажни удоволствия на родното ни Черноморие. Най-често е в компанията на приятелки, своята сестра, Ивелина Колева и племеницата си, която обожава.

Само месец и половина от премиерата на нейния най-нов клип “Няма да ти пиша”, който се появи на 26 юни, за рождения й ден, и вече има на 5 200 000 преглеждания в Planeta Official в You Tube. Коментарите на феновете нареждат парчето сред сигурните претенденти за хит на Лято 2016.

One thought on “ЕТО КОЕ ВДЪХНОВЯВА ПРЕСЛАВА

  1. Парчето не е сред сигурните претенденти, то е ХИТ НА ЛЯТО 2016 !

Comments are closed.

Top
>