Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КОЛКО ПАРИ ЩЕ ПРИБЕРЕ РАЧКОВ ОТ „ПЕЕШ ИЛИ ЛЪЖЕШ“

ЕТО КОЛКО ПАРИ ЩЕ ПРИБЕРЕ РАЧКОВ ОТ „ПЕЕШ ИЛИ ЛЪЖЕШ“

димитър рачков dimitar rachkov

За разлика от голяма част от тружениците, излезли от средите на културата, Димитър Рачков, който отдавна не е толкоз актьор, колкото бизнесмен, не се срамува да се пазари за заплата. Тази пролет комикът се изкачи на пиедестала на най-скъпо платените тв лица у нас, а наесен предстои да надскочи дори личния си рекорд. Мълвата в Нова тв носи, че щял да води „Пееш или лъжеш“ сам, но да прибере и парите, които иначе биха дали на партньора му на сцената.

Сумата, за която се е пазарил е 350 бона. През пролетта Рачков пък прибрал 250 бона от „Капките“, докато партньорът му Геро се разписал срещу петкратно по-нисък хонорар – едва 50 000 лв. за целия сезон. В „Пееш или лъжеш“ Рачков държал да вземе хонорар като в „Капките“ плюс удвоената сума на Геро в същото шоу, защото натоварването било много по-голямо, когато е сам на сцената и няма на кого да разчита за помощ, ако стане нещо непредвидено.

НАМЕРИХА РАБОТА НА РАЧКОВ, ЩЕ ВОДИ ПОЗАБРАВЕНО ШОУ

Когато на финала на „Капките“ стана ясно, че от есента ще гледаме „Пееш или лъжеш“, се заговори, че Рачков може да води с някогашната си любима Мария Игнатова. За Ненчо е ясно, че няма да се върне – той вече работи в „Сделка или не“. Само че е малко вероятно Мария да остане до бившия си мъж в продължение на цял тв сезон. През годините, откакто не е с него, тя е била в компанията му на няколко пъти, основно като гост в многобройните предавания, които е водил по Нова тв. Но да води цял сезон звено с Митко, е немислимо. Мария вече има къде да се изявява – „Един за друг“ заедно с Емо Чолаков. Не е ясно дали въобще ще я видим в завръщащото се наесен предаване. Освен това в американския си вариант то има само един водещ.

Най-вероятно в България ще в същото. Кой ще бъде в журито, което дава предположения, дали участниците могат да пеят или не?

В първия сезон това бяха Александра Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошлуков. Тази конфигурация няма как да се повтори, защото Кошлуков вече е шеф на БНТ, Милица е в Би Ти Ви, най-много Алекс да се върне, в Нова, след като през пролетта водеше „Денсинг Старс” по Би Ти Ви, пише „Уикенд“.

Но по-вероятно е журито да е съставено от други хора. Не е изключено в него да влезе Владо Михайлов, който продължава да се радва на огромна фенска маса, след като миналата година спечели „Капките”, а тази пролет беше ментор в същото шоу. Но продуцентът може да, заложи и на други артисти, с които работи, като Дони, Йорданка Христова, Етиен Леви, Албена Михова, Михаела Маринова, Маги Джанаварова, Иво Аръков, Гала – списъкът е дълъг и предлага десетки възможности.

Top
>