Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КОЯ Е ИСТИНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА В „ЕРГЕНЪТ“

ЕТО КОЯ Е ИСТИНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА В „ЕРГЕНЪТ“

ергенът ergenut

Валерия е победителка във втория сезон на „Ергенът”. 24-годишната красавица стига до финала на риалити шоуто и печели сърцето на Евгени Генчев, съобщава в последния си брой седмичникът „Филтър”. Автор на материала е журналистът Антон Стефанов, който беше редактор в първия сезон на предаването.

Още при старта на риалитито се завъртяха слуховете, че Валерия триумфира в шоуто. Впоследствие обаче бе тиражирана версията, че пръстена получава Елена, а някои медии настояваха, че това е Ирина Карабаджак. Сега името на истинската фаворитка е безспорно, а зрителите ще видят триумфа й на малкия екран след около месец.

ЕВГЕНИ ИЗГОНИ АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“, НО ТЯ НАМЕРИ НАЧИН ДА СЕ ВЪРНЕ

Всъщност 24-годишната моделка и защитничка на животните от Плевен беше фаворитка на Евгени почти от самото начало на „Ергенът” и така си остава до края. Именно тя чува думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“, изречени от пианиста, и получава заветния пръстен.

Другото момиче, което остава до финала на шоуто, е Елена. До последно тя е уверена, че е пленила сърцето на Евгени Генчев и демонстрира невероятно самочувствие. Изборът на музиканта я докарва почти до нервен срив и тя избухва в плач, разказват хора от екипа.

Финалът на „Ергенът“ е и най-прекрасният подарък за рождения ден на Валерия, която на 25 май става на 25 години. Не става ясно обаче дали Евгени остава в живота с избраницата си.

Top
>