Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЕТО ЗАЩО ВИКТОР КАЛЕВ ЛИПСВА В „ШОУТО НА СЛАВИ“

ЕТО ЗАЩО ВИКТОР КАЛЕВ ЛИПСВА В „ШОУТО НА СЛАВИ“

В края на следващия месец Виктор Калев заминава за Бургас, но не да открие летния сезон, а за да представи авторския си концерт спектакъл “Грамофонът”. Това ще се случи на 27 юни в летния театър на морския град.

Представлението е автобиографичен моноспектакъл със случки от живота на актьора от съзнателната му въздраст досега, като между различните скечове той ще изпее и изиграе едни от най-известните български песни, между които парчета на Лили Иванова, Богдана Карадочева, дует “Ритон” и “Тоника”.

Изпълнителите обаче той ще имитира в типичните им темброво звучене. Затова зад гърба му ще бъдат Дани Милев, който е съпродуцент на спектакъла, и неговият бенд. Сценарият за текста е на Ваня Щерева по разкази на Калев, пише lifestyle.bg

Музикалната част на представлението актьорът и музикантите репетират от близо два месеца, като целият спектакъл заедно със скечовете е дълъг около час и половина.

Има и специална концепция за начина, по който изглежда сцената, а всички присъстващи на нея са облечени в сходни костюми. Шоуто приключва със специално написани за спектакъла стихове от Ивайло Вълчев.

Все още не е ясно кога софийската публика ще може да види “Грамофонът”, но идеята е той да се играе поне веднъж месечно в столичен театър. Преди това обаче Калев, Милев и бендът ще бъдат на 27 юни в Бургас, на 6 юли във Варна, на 7 юли – в Добрич, 14 юли – в Плевен.

Top
>