Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ГРЕШКИТЕ, КОИТО ЖЕНАТА ДОПУСКА В ЛЕГЛОТО

ГРЕШКИТЕ, КОИТО ЖЕНАТА ДОПУСКА В ЛЕГЛОТО

Хората не са идеални и допускат грешки, включително и по време на секс. Понякога грешката в леглото може да доведе до лош край и на половия акт, както и изобщо на отношенията.

Грешка №1 –  пасивният секс. Дамата ляга и… чака. Такова поведение дразни всички без изключения мъже. Лежащият „пън“ може да възбуди единици, а след полов акт с него, мъжът се чувства като изтощен от фитнес.

Грешка №2 –  секс по време на футбол. Мъжете са запалянковци. И когато жената му се предлага, докато играе любимия му отбор по време на Шампионската лига или Лига Европа, опитвайки се да конкурира с любимия му отбор, тя ще претърпи горчиво поражение, а като бонус и крясък по свой адрес.

Грешка №3 -плямпането по време секс. Половият акт не се нуждае от разговори, той трябва да изпълва помещение не с дрънканици, а със стонове, гръмки въздишки, охкания и подобни звуци. А за любовта и другите неща може да се поговори и след това.

Грешка №4 – „ти си по-добър от Алексей, Сергей и Витя и взети заедно“. Несъмнено, подобна хвалба след секс ще поласкаят всеки един мъж, но не трябва да го сравнявате с предишните си партньори.

Грешка №5 – „Преди не си правил такова нещо, къде си го научил“. След такива думи и възможна сцена на ревност възбудата се изпарява за дълго време, а желанието за експериментиране изчезва завинаги./lifestyle.bg

Top
>