Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО ЗАЩО ВИКТОР НИКОЛАЕВ НЕ Е НА ЕКРАН

ЕТО ЗАЩО ВИКТОР НИКОЛАЕВ НЕ Е НА ЕКРАН

аделина-радева-виктор-николаев

Сериозни здравословни проблеми, свързани с бъбреците, пратили Виктор Николаев в болница. Водещият на „Здравей, България“ излязъл по спешност в триседмичен отпуск, като част от времето, в което липсваше на екран, прекарал на легло.

На 17 май журналистът за последно се появил на работа, а още на следващия ден бил приет в лечебното заведение. Негови колеги от Нова телевизия разкриват, че му била извършена наложителна интервенция, която според специалистите не търпяла отлагане. Възстановителният период обаче се оказал по-дълъг, отколкото Виктор предполагал, и затова решил, че е по-разумно да си остане у дома, понеже състоянието му не позволявало да си върши адекватно задълженията.

Предварително той споделил на екранната си партньорка Аделина Радева за здравословните си неволи, а тя от своя страна се притеснила не само за него, а и за себе си, пише „Ретро“.

Тъй като все още била твърде плаха и разчитала на Николаев за по-напечените ситуации в ефир, помолила началниците им в някои от дните да й пращат подкрепление, за да се чувства по-спокойна. Така в последните три седмици често се случва Богомил Грозев да води част от рубриките на „Здравей, България“, но доброто му представяне извън новините по никакъв начин не застрашавало мястото на титуляря Виктор. По време на домашното си лечение Николаев разчитал изцяло на съпругата си Людмила Железова, която също си взела отпуск, за да може да го обгрижва. Напускала дома им единствено за да води и взима щерка им Дара от училище.

В последно време в семейството на тв водещия се заредили неприятност след неприятност в личния им живот. Припомняме, че неотдавна съпругата на журналиста пострада тежко. При нелепи обстоятелства радиоводещата паднала фатално и счупила ръката си на няколко места. За щастие, се оказало, че крайникът ще може да се възстанови напълно, но в продължение на месец Железова била с обездвижена и гипсирана ръка, пристегната с раменен бандаж. Тогава пък Виктор бил неотлъчно до нея и й помагал с абсолютно всичко, защото й било трудно да се обслужва сама, камо ли да се справя с домакинските си задължения.

Top
>