Вие сте тук
Начало > Музика > ЕУФОРИЯ ВИ ОЧАКВА НА 25 МАРТ В НДК

ЕУФОРИЯ ВИ ОЧАКВА НА 25 МАРТ В НДК

Едва ли има някой,който да не е чувал тоталния хит “Еуфория“, с който Швеция спечели Евровизия през 2012г. Денс парчето, изпълнено перфектно от Лорийн, се превръща в световен хит и достига номер 1 в 21 държави. Песента печели конкурса в Баку с общо 372 точки, вторият най-висок резултат в историята на конкурса . Тя е и  с най-много присъдени  12 точки изобщо в историята на Евровизия до момента с 18 държави дали максималния брой за шведската представителка. ‘’Еуфория’’ се изкачва до номер 3 в Официалния чарт за сингли на Великобритания, най-високата позиция за чуждо парче, участвало в Евровизия от 1987г насам и прекарва 15 последователни седмици в престижната UK Top 100. В Обединеното Кралство‘’Еуфория’’ е най-сваляната песен, участвала в Евровизия , изпреварила дори ‘’Waterloo’’ на АББА. Рекордните 670 000 души са гласували за песента от всички 4 милиона зрители.

Българската публика има уникалната възможност да чуе на живо Лорийн и хита и ’’Еуфория’’ на мащабното събитие отбелязващо 20 години от основаването на телевизия ММ в зала 1 на НДК.

На 25 март компания на шведската топ певица ще правят звездите на България, повечето от които са добили популярност  именно благодарение на първата музикална телевизия у нас. На празника на култовата ММ ще пеят Стенли,Графа, Ирина Флорин, Остава, Ъпсурт, Д2,Стоян и Виктор, P.I.F.,Спенс, Стефан Вълдобрев и ‘’Обичайните заподозрени’’, Светльо § The Legends,Уикеда,  Дичо, Тони,Йоанна Захариева, Анимационерите, Паникан Уайаскър, Babyface Clan, Ирра, Джанго Зе, Миро Гечев § Jacob Chrichlow,Дара Екимова и Jeremy?.

Изненада ще бъдат имената на новите 3 таланта от Фейсбук играта на Фен страницата на ММ ‘’Новите 3’’, които ще бъдат обявени на 10 март и които също яе се изявят на концерта.

Повечето песни ще бъдат в нов аранжимент за Симфоничен оркестър, и ще бъдат изпълнени от ‘’Акустик ММ Бенд’’ под ръководството на Мишо Шишков.

 

Билетите са на цена от 30 до 60 лева, с ограничена бройка от билети от 80лв с достъп до афтър партито в Sofia Live Club.

Top
>