Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕВГЕНИ ТОТАЛНО ОТСВИРИ ЛЮБИМАТА СИ ВАЛЕРИЯ

ЕВГЕНИ ТОТАЛНО ОТСВИРИ ЛЮБИМАТА СИ ВАЛЕРИЯ

valeria georgieva валерия георгиева

Доскорошната фаворитка на Евгени Генчев в „Ергенът“ – защитничката на бездомни животни Валерия, вече е затворена страница за пианиста.

Виртуозът от няколко епизода избягва да общува с кучкарката и не я е канил на романтични срещи от първата им, състояла се още в началото, когато зрителите бяха убедени, че двамата се носят на крилете на любовта.

Тайната им кореспонденция чрез писма също бе преустановена, след като плевенчанката не получи отговор на последното си любовно обяснение на хартия. По време на всеки вечерен коктейл Валерия очаква Евгени да направи първата крачка и да я покани да се усамотят, но надеждите ѝ се оказват напразни и тя се принуждава да гледа как мъжът, който бе убедена, че е само неин, се целува с други.

ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ДЪЛЖИ 12 БОНА НА ВЕТЕРИНАРНИ КЛИНИКИ

Единствената комуникация, която двамата имат, е по време на церемониите на розата, когато Евгени ѝ поднася утешителна роза. В последния излъчен епизод емоциите у Валерия взеха връх, особено след индивидуалната среща на Евгени и Елена, която премина повече от романтично, и подаръкът на „ергена“ за редакторката – елегантна диамантена огърлица, пише ХотНюз.

За да скрие яда си, тя предприе интересна стратегия, като на няколко пъти изтъкна, че материалните подаръци са нищо пред сантименталните жестове, визирайки писмата си с Евгени.

Top