Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ДЪЛЖИ 12 БОНА НА ВЕТЕРИНАРНИ КЛИНИКИ

ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ДЪЛЖИ 12 БОНА НА ВЕТЕРИНАРНИ КЛИНИКИ

valeria georgieva валерия георгиева

Моделката Валерия Георгиева е една от най-активните участничкия в актуалния сезон на „Ергенът“. Тя се бори със зъби и нокти за любовта на Евгени Генчев, но конкуренцията е одста сериозна. Цял живот Валерия е била вегетарианка, а през 2018-а решава, че иска тотално да изключи животинските храни и става веган.

През 2015-а Валерия и нейна приятелка основават собствена организация за защита на животните. Тя споделя, че още от малка е искала да помага на животните и с този приют е сбъднала мечтата си. През 2019г. организацията й се грижи за над 50 кучета, като разчита на дарения, с които да се покриват многото медицински манипулации, необходими за спасяването на животинките.

Проверка на „Уикенд“ показва, че красавицата дължи 12 000 лева на две столични ветеринарни клиники. На едната от клините риалити героинята има да дава 9622 лева, а на другата 2254 лева. Самата Валерие не крие, че иска да помага, но няма дарители, а сама не се справя да покрива финансовите нужди на четириногите.

КРАСИВАТА ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ПУСНА ЧИСТО ГОЛА

Тя търси осиновители, които да гледат кучетата и котките в добри условия и с любов. Красавицата агитира и за виртуално осиновяване,п ри което превеждаш около 30 лева на месец и се водиш собственик на животното, докато то си намери собственик.

Валерия твърди, че тя харчи цялата заплата и всяка стотинка, за да се грижи за бездомни кучета и котки. Красавицата работи като модел в чужбина. Тя е предпочитано рекламно лице в Япония и често може да бъде забелязана в таможните реклами.

Top
>