Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРАСИВАТА ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ПУСНА ЧИСТО ГОЛА

КРАСИВАТА ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ПУСНА ЧИСТО ГОЛА

valeria georgieva валерия георгиева

Моделката Валерия от „Ергенът“ е наистина различна. Тя няма козметични интервенции, не слага тежък грим, дори не ходи на солариум. Всъщност дори Габи и дружинката ѝ (все още) не си позволяват да говорят обидни неща зад гърба ѝ.

Неслучайно именно Валерия беше първата поканена от Евгени на среща. Е, срещата във втората си част приключи по странен начин, а моделката показа, че има принципи, които са странни за формата, но все показа, че е различна.

Затова и искрено се изненадахме, когато Валерия пусна гола фотосесия в снега.

ГАБРИЕЛА Е НОВАТА НАЙ-МРАЗЕНА ЕРГЕНКА

Разбира се, фотосесията има смисъл и не е просто безцелно пускане без дрехи в снега, както правят много други родни инфлуенсърки. Идеята е тясно свързана с една от каузите, които Валерия защитава – животните.

„Така и не разбрах какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с живота си“, започва дългата си публикация тя.

ПЛЮС САЙЗ ЕРГЕНКАТА ПАМ СЕ ОКАЗА ФИТНЕС ИНФЛУЕНСЪР

Фотосесията е част от европейска инициатива за забрана на животинските кожи. „Нека всеки носи собствената си кожа“, пише Валерия в заключение, отбелязва vbox7. Е, със сигурност на моделката не ѝ е съвсем удобно на ходи гола посред зима в гората, но явно вярата в каузата е по-силна от всичко.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Valeria Georgieva (@thegirlwiththestrays)

Top