Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИМЕОН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ШОКИРА С НОВИНА

СИМЕОН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ШОКИРА С НОВИНА

симеон станкович simeon stankovich

Помните ли Симеон от „Игри на волята“? Той стигна до финала на предишния сезон, но Андреа го победи. Това беше човекът, който оцелява дълго време на самотния остров, а компания му правеше неговият сокол.

След края на „Игри на волята“ Симеон имаше няколко връзки. Всъщност още преди излъчването на шоуто той се раздели с дългогодишната си приятелка, а след това последваха различни връзки.

Е, изглежда Симеон е намерил правилната жена до себе си и двамата вече очакват бебе! С новината се похвали именно той, публикувайки арт снимки.

СИМЕОН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПОКАЗА НОВАТА И ПРОГОВОРИ ЗА БИВШАТА

„Пазихме го в тайна“, пише на английски Симеон, а честитки отдолу получава от Елица и Лефтеров от последния сезон на „Игри на волята“, както и от много други риалити герои, пише vbox7. В стори е споделил снимките по-горе, като е сложил и стикер, от който става ясно, че ще става баща на момиче.

Коя е жената до Симеон, не е ясно. За първи път тя се появява в профила му в Instagram през септември миналата година. Съдейки по големия ѝ корем обаче, още на септемврийските снимки тя вече е била бременна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Simeon Stankovich (@simeon_stankovich)

Top