Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АСЯ КАПЧИКОВА СЪЩО ОТСЛАБВА С ТОК

АСЯ КАПЧИКОВА СЪЩО ОТСЛАБВА С ТОК

ася-капчикова

С пускането на ток по тялото си отслабва моделката Ася Капчикова. Победителката в конкурса “Мис Плеймейт 2015” наскоро стана мъжка майка на близнаци и след раждането полага огромни усилия да стопи натрупаните по време на бременността килограми.

Целта с теглото дава смелост на Капчикова да започне тренировки с електростимулации, които набират популярност напоследък. Докато е във фитнес залата, плеймейтката носи специален екип, който й пуска ток по тялото и за половин час изгаря толкова калории, колкото за едночасово потене над уредите.

“Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. Две седмици след раждането станах 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя! Чувствам се прекрасно, а и мисля, че изглеждам така!”, пише скоро след прибирането си от болницата Капчикова, като впоследствие разкрива, че не само кърменето, но и токът я кара да слабее.

“На много хора, които не са наясно с тази материя, сигурно ще им се стори странно, че електростимулацията води до подобряване тонуса на мускулатурата, като стяга и укрепва мускулните групи, както и оказва изключително благоприятно въздействие върху хора, които страдат от церебрална парализа и множествена склероза. Импулсите, които се предават чрез ток, подобряват моторната координация и тонусните отклонения, т.нар хипотония на крайниците”, разяснява персоналният инструктор на моделката – Цветан Колев, пише “България днес”. Думите му са по повод съмненията на хората как с електричество може човешкото тяло да отслабва.

ФЕНОВЕ ИЗДИРВАТ КОРЕМА НА АСЯ КАПЧИКОВА

Топенето на килограми с електростимулации е поредният любопитен ход на Капчикова, която след раждането реши да замрази стволови клетки.

“Най-важният момент за мен беше изборът на банка за стволови клетки. Когато стигнах до раздела “Стволови клетки” на органайзера, който водех през бременността си, с моя мъж започнахме доста дълга дискусия по тази тема. За нас от голямо значение беше да няма посредници, да е в България и да имаме достъп до нея. Стволовите клетки са клетките на бъдещето”, казва Капчикова, чиито деца носят рядко срещаните имена Ианик и Ивиан.

Top