Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛОРЕНЦО ПРОГОВОРИ: НЕ ПРАВЯ НЕЗАКОННИ НЕЩА, ЩЕ СИ КУПУВАМ БЕНТЛИ

ЛОРЕНЦО ПРОГОВОРИ: НЕ ПРАВЯ НЕЗАКОННИ НЕЩА, ЩЕ СИ КУПУВАМ БЕНТЛИ

лоренцо-lorenco

Ако сте проследили криминалните хроники от миналата седмица, със сигурност ви е попаднало заглавието, че певецът Лоренцо е забъркан в някаква каша с трафик на бежанци. Нещо повече – полицията го издирваше, а накрая той се предал доброволно в Бургас.

Каква обаче е истината според Лоренцо? Именно за това проговори той в профила си в Instagram, откъдето също беше изчезнал.

ЛОРЕНЦО НА СОФКА ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА С ТРАФИКА НА МИГРАНТИ

По думите на сина на Софка всичко, което се е изписало за него, са „най-просто казано лъжи“. „Всеки един, който ме познава лично, знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да не се занимавам с незаконни дейности“, продължи Лоренцо.

Певецът не сподели как според него се е стигнало до това името му да бъде замесено в този скандал и дали някой го е натопил.

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ЛОРЕНЦО НА СОФКА ЗА ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Иначе Лоренцо обеща да се завърне с гръм и трясък на музикалната сцена, отбелязва vbox7. Обеща избухваща хитачка, каквато само в семейството му могат да направят.

Лоренцо успя и да се похвали. Той сподели, че продава колата си, която е луксозен Мерцедес. Но няма да минава на по-нисък клас автомобил, напротив – ще надгражда. В профила си той показа и следващата кола – Бентли.

Top