Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМРАХ СТОРАРО ЗОВЕ ЗА ПРОТЕСТИ

ЕМРАХ СТОРАРО ЗОВЕ ЗА ПРОТЕСТИ

емрах стораро,

Докога така?! Това се пита Емрах Стораро, който милее за дискотеки и публични изяви. Певецът призовава колегите си и феновете да протестират срещу поредното пренебрежение към бранша. Емрах, който вече има няколко успешни хита зад гърба си, смята че мерките са подигравка към изпълнителите.

“Хора, събудете се! Пролетта дойде с нови цели и надежди, които не можем да реализираме заради поредното пренебрежение към нашия бранш! Докога така?!”, беснее малкият Стораро.

За разлика от брат си Фики, който вече има успешна кариера, Емрах тепърва трябва да налага името, таланта и уменията си, а това няма как да стане, докато дискотеките и баровете са затворени. Въпреки, че последният му дует с Теди Александрова вече втора седмица е на върховете в чалга класациите, Емрах смята, че този тип изяви са крайно недостатъчни за изпълнителите.

Младежът призна неотдавна, че е израснал в нощните заведение, където се заражда и любовта му към музиката. Емрах смята, че достатъчно време колегите му търпят мерките и е крайно време някой да нададе глас. Дали самият той би го направил остава загадка. “България Днес” направи неуспешен опит да се свърже с певеца, за да разясни дали ще организира сам протести извън социалните мрежи.

ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ОФИЦИАЛНО СЕ ГАДЖОСА С МАЛКИЯ ЕМРАХ

“Израснал съм по нощните заведения”, връща лентата Емрах. Виждал съм неща, които не е било редно да зърват очите ми. С една дума, не съм изживял детството си. Но сигурно е било за добре”, признава Емрах, докато разяснява защо именно заведенията са едни от любимите му места.

Чалга изпълнителят има близо 61 хил. последователи в инстаграм и се нарежда на 30-о място в класация за влиятелни мъже в мрежата.

Top