Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЛАДО КАРАМАЗОВ МИНАЛ НА ЖЕНИ

ВЛАДО КАРАМАЗОВ МИНАЛ НА ЖЕНИ

karamazov

Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си пада по мъже, в последно време май е залитнал сериозно по представителка на нежния пол. Въпросната дама е изключително красива и интересна, но за лош късмет е омъжена.Тази подробност обаче не била в състояние да озапти романтичните чувства на звездата.

Актьорът от няколко месеца упорито търсел компанията на красива брюнетка със зелени очи, която много прилича на Анджелина Джоли, твърдят хора от неговото обкръжение.

Първоначално те смятали, че между двамата има само чисто приятелство, тъй като отдавна се носи слух, че звездата от „Дяволско гърло“ предпочита компанията на своя пол. Наскоро дори се разчу, че бил в близки отношения с известен столичен лекар, пише Уикенд. Зад гърба си обаче Владко има и няколко връзки с жени, които доказват, че не отказва и тяхната компания, стига да успеят да о заинтригуват.

Стройната брюнетка, по която май сериозно залитна, е точно такъв случай, коментират хора от Народния театър, където Карамазов има най-много представления.

Top
>