Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО ЗАРАДИ КОГО АЛБЕНА ВУЛЕВА ПРИЕЛА ИСЛЯМА

ЕТО ЗАРАДИ КОГО АЛБЕНА ВУЛЕВА ПРИЕЛА ИСЛЯМА

Скандалната блондинка Албена Вулева вече не е християнка. Бомбата хвърли майка й Людмила Захажаева в Къщата на Биг Брадър. ТВ водещата е станала мюсюлманка и сега възприема Алах като свой Бог и водач в живота.

Албена е зарязала оскъдното облекло, отказала е свинското месо и даже се случвало да ходи забулена със забрадка. Изучавала усърдно Корана и твърдяла, че ислямът е най-миролюбивата религия.

Според запознати русата фурия отдавна е запленена от магията на ислямския свят и дори се записала на уроци по турски език, за да вникне по-дълбоко в тайните на Изтока. Два пъти седмично Вулева посещавала частно школо, където се учела на четмо и писмо.

Тя сама признава, че при първа удобна възможност би се установила да живее в Истанбул, който определя като най-красивия град, пише “Уикенд”. Хората от обкръжението й твърдят, че Албена сменила религията си заради мъж – дамо че не става въпрос за богат турчин, както се говореше, а за дългогодишния й приятел Недик Недев, с когото отново се събрала.

Блондинката и фитнес инструкторът бяха заедно повече от десетилетие, като през 2015 година сложиха край на отношенията си. Наскоро обаче са преоткрили и сега връзката им процъфтявала, твърдят близки до нея.

Top