Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФЪНКИ ПРОГОВОРИ СЛЕД СКАНДАЛА С АЗИС

ФЪНКИ ПРОГОВОРИ СЛЕД СКАНДАЛА С АЗИС

азис фънки azis funki

Обидих се и аз от изказването на Азис! Това са идиотщини, глупости! Просто изразих по някакъв начин мнението си. И въобще той знае ли какво значи думата “расист”? Боже мой, аз расист?! Това е пълна глупост! Това сподели пред “България Днес” музикантът Димитър Ковачев-Фънки за скандала, който си спретнаха с царя на чалгата Азис в предаването “Като две капки вода”. По време на изпълнението на Рафи, който имитираше точно Азис, Фънки, който е жури във формата, стана и си тръгна.

“Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение.” С тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването.

“Имам достатъчно интелектуален багаж, за да знам кога и какво да кажа”, отговори му Фънки.

ФЕНОВЕ ИСКАТ ФЪНКИ АУТ ОТ ЖУРИТО НА “КАПКИТЕ”

Двамата музиканти се скараха на живо в музикалното шоу – нещо, което се случва за първи път, въпреки че, откакто Фънки е в журито в предаването, непрекъснато показва своето “нехаресване” към чалга жанра.

Досега никога не е имало реакции към поведението на Димитър Ковачев, но този път Азис не издържа и избухна. Реакцията на чалга изпълнителя бе провокирана от действията на Ковачев по време на изпълнението на Рафи. Рафи трябваше да имитира Азис и песента му “Сен Тропе”, затова се появи на сцената в кожено яке с остри капси, къси панталонки, прилепнали по него, и боти на висок ток и в тон с якето. Самият Азис му дал дрехите от клипа, за да направи правдоподобен образ.

Top