Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФЕНОВЕ ИСКАТ ФЪНКИ АУТ ОТ ЖУРИТО НА “КАПКИТЕ”

ФЕНОВЕ ИСКАТ ФЪНКИ АУТ ОТ ЖУРИТО НА “КАПКИТЕ”

фънки, капки

Фенове на риалити предаването „Като две капки вода“ призовават музикантът Димитър Ковачев-Фънки да се оттегли от журито. Причината – спречкването му с Краля на поп-фолка Азис по време на шоуто в понеделник вечер.

“Фънки веднага да бъде изгонен от шоуто. Смешник, взел се е много на сериозно, а не струва и 1 стотинка”, “Браво на Азис за достойнството и изказването за безобразното държание на “великия, възпитан интелектуалец” Фънки, който забрави “прекрасните” текстове на “Черно фередже”. Фънки, повече от простак си, за съжаление! Продуцентът да го маха, предаването отвращава заради разбирача Фънки” и „Браво, Васко, ти беше единственият, който сложи Фънки на място!

“Този човек няма място в журито и крайно време е да го заменят с някой друг”, гласят част от коментарите в социалните мрежи.

ОТНОВО СКАНДАЛ В “КАПКИТЕ”: АЗИС ОБВИНИ ФЪНКИ В РАСИЗЪМ

Припомняме, че до свата се стигна след като друг участник в предаването – Рафи, трябваше да се разходи в токчетата на Костинбродският славей и да запее тоталния му хит „Сен Тропе“. По време на изпълнението му Фънки се оттегли демонстративно.

„Това е адски гнусно“, отсече по-късно Азис и изказа разочарованието си в ефир за “расисткото поведение”. Той е категоричен, че това е недопустимо на фона на труда, който Рафи е вложил по време на изграждането на образа, пише Монитор.

“Скъпи Васко, интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант”, отговори самият Фънки.

Top