Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЛОРИЯ ГОТОВА ПАК ДА БЪДЕ МАЙКА

ГЛОРИЯ ГОТОВА ПАК ДА БЪДЕ МАЙКА

gloria

Браншът тръпне от предстоящата премиера на първата книга на Глория. Премиерата ще бъде до броени дни, а заглавието е “До последната усмивка”. Предварителната продажба вече стартира, което предизвика не само интерес сред почитателите, а притеснения сред колегите на Глория.

Все пак очакванията са, че примата на фолка може да направи изненадващи откровения не само за себе си, а и за зората на бранша, когато стартира кариерата си, както и за всички знакова личности тогава. Дали е така, ще се разбере много скоро.

Докато колеги и почитатели гадаят за книгата й, Глория се отправи на пътешествие с любимия мъж. Хитовата певица е на романтична ваканция в Оман, откъдето сподели и кадри. Глория явно се носи на крилете на любовта, защото позира с широка усмивка.

Приманата за първи се престраши да публикува кадри, в които е в прегръдките на любимия си – бизнесмена от Пловдив Данчо Джермански. Любопитна подробност е, че той е баща на цели 4 деца. Според запознати той настоявал и Глория да го дари с дете, а певицата този път била готова отново да стане майка, пише Уикенд.

Дъщеря й Симона Загорова, родена от брака й с композитора Илия Загоров, вече е самостоятелна млада дама и има възходяща кариера като поп певица.

Top