Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЛОРИЯ С ПЪРВИ ДУМИ СЛЕД РАЖДАНЕТО НА ВНУЧКАТА Й

ГЛОРИЯ С ПЪРВИ ДУМИ СЛЕД РАЖДАНЕТО НА ВНУЧКАТА Й

симона загорова глория внучката

Примата на фолка Глория за пръв път проговори пред медия, след раждането на внучката й- Галина. Пред “Телеграф” тя разкри, че предстоящият празник на жената- 8 март, тази година ще е много по- специален за нея, защото женското им царство се е увеличило с още една малка дама.

ИЗПИСАХА ВНУЧКАТА НА ГЛОРИЯ

„ За мен 8-ми март винаги е бил един от най-значимите празници, защото всяка жена трябва да е обичана, уважавана и изненадвана. Тази година обаче празникът ми ще е различен, защото нашето женско царство се увеличи с един малък сладък бонбон. Ще празнуваме с бебка и наистина, това беше най-хубавия ми подарък за деня на жената“, развълнувано сподели Глория.

ЗЕТЯТ НА ГЛОРИЯ ГРЪМНА ШАМПАНСКО ЗА 300 КИНТА ПРЕД РОДИЛНОТО

Талантливата ни певица не скри, че откакто внучка й се е появила в живота, всичко се е променило. „ С нищо не мога да сравня тази емоция. Любов от пръв поглед. Винаги са казвали, че внучетата се обичат повече и от децата и наистина е така. Пет пъти повече. Голяма радост е- толкова невинна и истинска’, споделя Глория за пръв път емоциите около най-щастливото събитие.

Н

Top