Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГУЩЕРОВ ГУШНА ДОВЕДЕНОТО СИ ВНУЧЕ

ГУЩЕРОВ ГУШНА ДОВЕДЕНОТО СИ ВНУЧЕ

християн-гущеров-диана-евтимов-мартина

Милионерът Добромир Гущеров е любвеобилен дядо, но не и за детето на сина си Християн и жена му Светлана Василева, а за доведеното си внуче, пише Уикенд. Гущеров-старши се умилява от малката Диана, нехае за кръвната си наследница Анелия-Добромира.

Бившият депутат гледа като писано яйце втората си жена Диана, дъщеря й Мартина Руменова и малката Диана, която се роди преди малко повече от месец. От обкръжението на милионера издадоха, че той бил далеч по-щедър и радостен от появата на доведената си внучка, отколкото към бебето на плеймейтката, към която вече поне не демонстрирал презрение, а сдържана любезност, твърди изданието.

От няколко години Мартина Румена има връзка с играещия в Англия наш врата Димитър Евтимов. Тя живее при него на Острова, където роди първородната си дъщеря. Ведната след появата на детето бившият депутат отпрашил за Великобритания и нагушкал доведената си внучка, която приемал за родна такава. Мултимилионерът обожава футболиста, с когото на фамилните сбирки винаги седят един до друг.

димитър-евтимов-мартина
Димитър Евтимов и Мартина Руменова

Не така топла е връзката му със снахата Светлана Гущерова. Добромир никак не одобрява плеймейтката и избора на единствения си син. Той дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на “Плейбой” и сина си.

Преди известно време Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева имот в центъра на София, който уж беше обещал да остави на единствения си син Християн и дъщеричката му Анелия-Добромира.

Top