Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТОВА НИКОЛЕТА ЛИ Е? ПЛЕЙМЕЙТКАТА СЕ ПОКАЗА ОСТАРЯЛА И ПОГРОЗНЯЛА

ТОВА НИКОЛЕТА ЛИ Е? ПЛЕЙМЕЙТКАТА СЕ ПОКАЗА ОСТАРЯЛА И ПОГРОЗНЯЛА

николета-лозанова

Николета Лозанова шокира зрителите на bTV в неделната нощ. Свалената от ефир плеймейтка се появи в ефира на “Папараци” в доста изтощен вид, като мнозина биха я объркали с леличка в детска градина.

Ни Ло се завърна в уж тв таблоида, за да промени сценариста Мирон в светска персона. Разбира се, тя няма да получи нито лев за “работата” си, но пък ще получи малко ефирно време, от което има изкряща нужда.

Лозанова отдавна не е заставала пред голяма аудитория извън Инстаграм, където снимките й биват преработени през няколко програми. Оказа се, че плеймейтката има видимо застаряващ вид, а годинките си оказват влияние.

Продуцентите Иван и Андрей посветиха първата част от предаването на Николета, като й отредиха визитка, за която и Мадона не би мечтала. С безумни лъжи и измислици за лайфстайла й, те хвърлиха зрителите в трета глуха.

По ирония на съдбата сценаристът Мирон стана жертва на също толкова малоумен сценарии, според който той е по-скоро див селянин, който живее сам в планината, отколкото редактор на редица тв предавания.

Трагикомедията ще продължи до месец май, а дотогава ще ставаме свидетели на промяната у Мирон, редуваща се с гостуващите на Венета врачки.

Top