Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ОТКАЗВА ИЗЯВИ ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО

ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ОТКАЗВА ИЗЯВИ ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО

васил-найденов

Васил Найденов вече е решил, че заради пандемията ще се наложи да поограничи изблиците на народната любов. Поп асът дори бил поръчал на мениджъра си Ивайло Манолов да сложи в багажника на автомобила, с който се придвижват, въжетата, които се поставят край червените килими и сцените, и смятал с тях да ограничи достъпа на почитателите си след някои от изявите си.

“Едно време се шегувахме, когато Лили Иванова настояваше за здравословна дистанция, но сега става ясно, че е имала абсолютното право да я изисква. Трябва нещо да се измисли, ако искаме концертите и участията да продължат безопасно през есента”, казва пред колеги Найденов.

“Хем искаме да сме сред публиката си, хем сме длъжни да се пазим от излишни прегръдки и целувки. Но как да откажеш на дечицата, които са толкова мили, или на дамите, които ти поднасят цветя”, допълва изпълнителят.

ВАСИЛ НАЙДЕНОВ: ДРАЗНЕХ СЕ, ЧЕ МЕ СОЧЕХА С ПРЪСТ ЗАРАДИ СЕКСУАЛНОСТТА МИ

Той неведнъж е признавал, че не се страхува от нищо. “Изпитвам ужас само пред простотията, която няма граници”, многократно е казвал Кеца.

Певецът, който на 3 септември ще празнува 70 години, обаче се стреснал от световната пандемия, отбелязва “Галерия”. Найденов има много лекари сред приятелите си и няма проблем с прегледи и консултации, но напоследък суперхитът му “Болката отляво” започнал да се превръща в реалност.

Сърцето на Найденов се обадило няколко пъти в най-неочакваните моменти и той вече се съобразявал първо с него, а след това с поетите ангажименти. Неслучайно през 2019 му се наложи да откаже някои от тях.

Разреди ги и по коледните празници, когато заради неразумен шофьор, натискал газта до 140, при внезапното спиране Васко зверски удари коленете си в предната седалка. След началото на извънредното положение пък си остана вкъщи за три месеца.

Top