Вие сте тук
Начало > Издънки > МИТЬО СИ ПОКАЗВА ПИЩОВА НА УЧЕНИЧКИ (СНИМКА)

МИТЬО СИ ПОКАЗВА ПИЩОВА НА УЧЕНИЧКИ (СНИМКА)

митьо-пищова

Позабравената певица Анджи, пусна скандални сторита в Инстаграм, на които Митьо Пищова си показва члена на 17-годишна ученичка. За щастие девойката добива представа за половия орган на мачото само от снимка.

Показвайки и няколко снимки на “пищова” си, момичето на шега му казва, че не се знае дали наистина това е неговия член или е изтеглил записите от някой порно сайт, пише Монитор. В този момент Митьо дори тръгва да си разкопчава колана за доказателство, но го спира факта, че цялата сценка се разиграва на маса в ресторант.

МИТЬО ПИЩОВА ПРАЗНУВА С 25 КАКИЧКИ

Седянката на Пищова е с още около 5-6 човека, като предимно темите им се въртят около секс, а от своя страна Анджи снима всичко и го качва в мрежата. Тя издава, че момичето, което гледа кадрите е непълнолетно.

В процеса на разговор една от девойките задава на Митьо въпроса дали ползва презерватив по време на полов акт, а той целува златното си кръктче, което му виси на врата и отговори: “ Аз съм много набожен и тук се заклевам, че никога не съм ползвал презерватив. Просто съм много надарен и не става”. Думите му бяха приети с негодувание от останалите на масата. За финал свалячът се похвали, че бройката му вече е 3589 жени.митьо-пищова

Top
>