Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЯВОР БАХАРОВ И РАЯ ПЕЕВА СВИХА ГНЕЗДО НА ПЪПА НА СОФИЯ

ЯВОР БАХАРОВ И РАЯ ПЕЕВА СВИХА ГНЕЗДО НА ПЪПА НА СОФИЯ

рая-пеева-явор-бахаров-raya-peeva-yavor-baharov

Актьорите Явор Бахаров и половинката му Рая Пеева са новодомци. Рая сподели радостната новина със снимки от жилището, което се намира на централна софийска улица близо до “Орлов мост”.

“Нов дом” и #ОстаниСиВкъщи добави под последния фотос в официалния си профил в социалната платформа Инстаграм актрисата.

От него става ясно, че двойката е заложила на апартамент с модерна и уютна визия, която комбинира трапезарията с кухненското помещение. Дели ги бар с дървен акцент. Макар и малко разкриващия сe дизайн напомня за стила на Рая – маслено зелени стени, уж небрежно поставени декорации, разположени на различни места картини.

От друга снимка става ясно, че домът им е в центъра на столицата най-вероятно на последния етаж. Това показва гледката, която любимата жена на Бахаров е щракнала още със сутрешното си кафе.

Новият дом е дошъл като подарък за двойката и личния празник на обичаната театрална и филмова звезда. Рая празнува 30-ия си рожден ден по-рано през март. По този повод Явор Бахаров сподели техен фотос в мрежата, на който позират заедно с домашния си любимец. В ръцете си блондинката държи парче торта, а актьорът се усмихва широко пред обектива, пише “Телеграф”.

Top