Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЗВЕЗДЕН КАТУН: ШЕХЕРЕЗАДА КЪРМИ НАСРЕД ЛОНДОН

ЗВЕЗДЕН КАТУН: ШЕХЕРЕЗАДА КЪРМИ НАСРЕД ЛОНДОН

бергюзар корел халит ергенч berguzar korel halit ergench

Бергюзар Корел не се стеснява да кърми насред Лондон – това става ясно от снимките, които актрисата публикува в социалните мрежи. Онзи ден тя седнала на тротоара в английската столица, заголила гръд и подала зърно в устата на невръстната си щерка.

Халит Ергенч – таткото на огладнялото момиченце, седял встрани и наблюдавал процеса с широка усмивка.

Третото чедо на Бергюзар и Халит се роди през есента на 2021-ва. Малката Лейла вече е навършила годинка, но продължава да цица от майка си.

ОНУР И ШЕХЕРЕЗАДА НАПУСКАТ ТУРЦИЯ

„Още не съм я отбила, защото децата, които сучат до 30 месеца след раждането си, растат по-здрави“, обяснява екранната Шехерезада от „1001 нощи“. С първото си дете- сина си Али, тя се сдоби през 2009-а. Другият й мъжки наследник – Хан, пък се появи на бял свят навръх женския празник 8 март през 2020-а.

Съпрузите Ергенч неведнъж са споделяли, че обичат родината си Турция, но не харесват живота под управлението на Ердоган. Неотдавна те се преселиха в Лондон и дори си купиха там къща. В английската столица Бергюзар снима реклами на британски онлайн магазин и взима за това добри пари.

ОНУР И ШЕХЕРЕЗАДА НАПУСКАТ ТУРЦИЯ

„Идеята ни е да прекарваме в Обединеното кралство по-голямата част от вермето, а в родината да се връщаме само когато сме поели професионални ангажименти. В турски филми ще участваме и занапред, но не и в сериали, работата по които продължава с месеци и дори с години“, коментира Халит Ергенч, когото българските зрители познават от „Великолепният век“.

Top
>