Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФИЛИП БУКОВ ТРЕНИРА КАТО АВТОМОБИЛЕН СЪСТЕЗАТЕЛ

ФИЛИП БУКОВ ТРЕНИРА КАТО АВТОМОБИЛЕН СЪСТЕЗАТЕЛ

филип буков filip bukov

В бокса на някой автомобилен отбор – така се вижда актьорът Филип Буков след приключването на медицинската сага „Откраднат живот“. Екранният доктор Хаджихристев никога не е крил страстта си към спортовете, вдигащи адреналина в кръвта, а няколко дни преди старта на последния сезон на сериала си подари истинско приключение на колела.

„Накратко – беше велико. Каквото можах карах. Каквото ми дадоха блъснах. Щетите са поносими. Научих се да сменям гуми за нула време и да бъркам и сипвам специално гориво. След приключването на “Откраднат живот”, могат да ме вземат в бокса на някой автомобилен отбор. За щастие това хоби е прекалено скъпо, за да си го позволя, което изключва шанса да екзитирам с кола“, написа Буков в социалните мрежи.

ФИЛИП БУКОВ ОТ “ОТКРАДНАТ ЖИВОТ” ШОКИРА С МЕНЮТО СИ

Междувременно с актрисата Неда Спасова отпразнуваха премиерния ден на „Откраднат живот: Финалът“, отбелязва Монитор. Двамата публикуваха свое селфи в социалните мрежи, като обещаха героите им – сестра Райкова и доктор Хаджихристев да ядосват зрителите за последен път от екрана.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Philip Bukov (@bukovphilip)

Top