Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НОВО 20: КОНСТАНТИН РАЗПРОДАВА КОЛИТЕ СИ

НОВО 20: КОНСТАНТИН РАЗПРОДАВА КОЛИТЕ СИ

коцето-константин-konstantin

Фолк певецът Константин си продава две от колите, обяви самият той и остави телефонния си номер, за да се пазарят за цената с кандидат-купувачите.

Това се случи, след като съвсем наскоро той отпразнува 44-ти рожден ден и по този повод се обзаведе с лъскаво Порше кабрио. Според запознати то е взето на лизинг, а изпълнителят среща затруднения с изплащането му заради последната половин година, в която остана без участия заради коронавируса, а няма и доходи от дискотеката си в Студентски град, която също затвори в извънредното положение, пише „Телеграф“.

КОНСТАНТИН С НОВА ИГРАЧКА, БРЪКНА СЕ ЗА ПОРШЕ

“С болка в сърцето ви съобщавам, че съм решил да се разделя с моите зверове”, написа Константин в социалните мрежи и сподели снимки на ултра модерните си коли, с които се фукаше през последните две години. Покрай луксозната къща, която си вдигна в столичен квартал, чалга идолът го закъсал финансово. Подтикнат от съпругата си Надя той разпродава автопарка си, който му коства огромна сума годишно.

„Направих подарък на себе си. А сега се чудя как ще го плащам. В Коцето има минимум двама души – единият е любящ баща, строител – мие улици, къщи, дундурка деца… А другият обича да пиянства и му е станало мъчно“, разказа във видео от празника си певецът.

Top