Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИС БЪЛГАРИЯ НАНСИ КАРАБОЙЧЕВА СТАНА МАЙКА

МИС БЪЛГАРИЯ НАНСИ КАРАБОЙЧЕВА СТАНА МАЙКА

нанси-карабойчева

Най-красивата българка за 2013 г., е вече официално една щастлива мама на момченце. Нанси Карабойчева сподели в Инстаграм, че е родила.

“Вече сме РОДИТЕЛИ!”, написа щастливата миска, а към снимката заваляха честитки от последователите ѝ. Нанси пише, че чувството на радост е неописуемо.

“Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били!Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря”, споделя развълнуваната мама.

Нанси изказва специални благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в болница “Св.София”. Това е първото дете за Нанси Карабойчева и съпруга ѝ волейболният национал Добромир Димитров. Само преди ден двамата отбелязаха и годишнина от сватбата си.

Навръх рождения си ден – 3 април, когато навърши 27 години, красавицата обяви, че е бременна в шестия месец. По-късно разкри, че очаква момченце. Сватбата на Мис България 2013 г., Нанси Карабойчева, и волейболният ни национал Добромир Димитров, беше едно от звездите събития на 2018 г. Тогава на приказна сватба в Пазарджик им кумува Цветан Соколов и неговата половинка Деляна.

Нанси и Добромир вдигнаха красива сватба със скромен брой гости. Снимките им в Instagram обаче събраха хиляди харесвания и много честитки. Разбира се, и сега не е по-различно. Под поздравите на последователите ѝ, Нанси благодари за пожеланията. “Безкрайно благодаря на всички ви за милите пожелания!

Top